Activitats Secció d'Altres Activitats 

<< Per ampliar les imatges fes click a sobre >>

17-desembre-2017 Pessebre al Tos.

8 esforçats pardinencs hem posat una nova senyera i un nou pessebre al Tos, on hauran d’aguantar les inclemències hivernals. Aquest any, el fred i els constipats ens han privat de la gent menuda de Pardines. Amb un dia fresquet i força solejat, hem fet la feina i ens hem atipat amb coca, llonganissa i xocolata, tot gaudint d’unes vistes espectaculars.

22-abril-2017 Esmorzar i renovació senyera al Tos.

Un any més, hem pogut gaudir d’un bon esmorzar en un indret privilegiat. Fins a 45 pardinencs (de residència i de cor) ens hem pujat fins al Tos per a posar una nova senyera i fer una jornada de germanor a la falda del Puig Cerverís, amb un bon sol i vistes magnífiques de la Vall del Segadell, El Taga i la Serra Cavallera. Uns quants inquiets, hem tornat a Pardines donant una volta pel pla de les Aranyes.

11-desembre-2016 Pessebre al Tos.

Més de 45 persones han participat aquest any en la posada del pessebre al mirador del Tos. Una bona passejada, una mica de coca, llonganissa i xocolata, molt de sol i unes vistes magnífiques han fet que tots gaudíssim d’una jornada força agradable. El pessebre romandrà posat al pal de la senyera del Tos es mesos de desembre i gener.

15-octubre-2016 Brams dels cérvols a Taradell.

Sortida familiar de tardor. Som poquets, només set i sentirem un bram, però passem una tarda força agradable. Mentre va caient el dia, fem un passeig fins al castell de Taradell. Amb la posta de sol, cérvols mascles i femelles surten a passejar, amb els prismàtics en veiem uns quants, però estan molt tranquils i no tenen ganes de bramar. Veient-los pasturar i lluir grans banyes ens donem per satisfets.

03-juliol-2016 Sortida amb caiac a Llançà.

Som gent de muntanya però també ens agraden les activitats a mar, sobretot si es fan amb bona companyia. Aquest any ens vàrem decidir a organitzar una sortida amb caiac a la Costa Brava. Es va optar per organitzar la sortida amb SK Kayak, de Llançà, i la veritat és que va sortir força be. La Tramuntana ens va esgarrar els plans inicials, però l’alternativa de navegar per la Cala de Garbet va resultar força encertada. La majoria de l’expedició, de 13 components, tenia molt poca o cap experiència en aquesta faceta i tothom s’ho va passar molt be; amb ganes de repetir-ho.

02-abril-2016 Renovació de la senyera del Tos.

Aquest any semblava que els temps ens espatllaria l’esmorzar a l fresca, però finalment ha aguantat prou be i els mes de 30 pardinencs que hem pujat al Tos em pogut gaudir d’una bona botifarrada al mateix temps que es renovava la senyera que oneja en aquest mirador emblemàtic de la vall del Segadell.

Caps de setmana de Gener a Març de 2016 Curs d'Esquí a Vall de Núria

Com l’any passat, des del CAVS s’ha coordinat la participació d’infants en un curset d’iniciació a l’esquí a la Vall de Núria. Aquest any hi han participat 8 infants.