Notícies

L’Esquella 2017 /  3er Quilòmetre Vertical de Pardines  /  L’Esquella de la Lluna (1ª edició)  /  Nova Junta Gestora del CAVS  /  Carnets FEEC 2017 

 

L’Esquella 2017  (29 / juliol / 2017)

 

4ª edició de la Festa de la Muntanya de Pardines, enguany amb la celebració de tres curses de muntanya:

L’Esquella Clàssica:    26,5 quilòmetres i 2.550 m+

El Batall:                      16,5 quilòmetres i 1.450 m+

L’Esquella Júnior:       10    quilòmetres i 1.100 m+

L’experiència ens ajuda a millorar traçats i prestacions per a aconseguir una jornada divertida i exigent on tothom hi pot participar, corrent o donant suport als corredors que decideixen afrontar aquestes proves.

En principi el nombre d’inscrits era moderat, però els darrers dies els corredors ens varen animar i, a fi de poder donar un bon servei a tots els participants, es va tenir que tancar les inscripcions en arribar als 300 corredors.

Finalment la jornada va ser un èxit. Dia solejat, no tant calorós com la darrera edició. Corredors amb ganes de divertir-se. Força animació, tant a Pardines com als punts de control i avituallament. Tot el poble de Pardines i força gent de la Vall de Ribes, el Ripollès i altres contrades abocats a passat una bona experiència de muntanya. Va ser digne de viure-ho. 

Adjuntem algunes fotos. Podeu trobar la informació complerta a la pàgina web de l’Esquella (www.esquella.com)

      

      

  

¬ Inici

 

3er Quilòmetre Vertical de Pardines  (29 / abril / 2017)

A l’edició d’enguany hi han participat 129 corredors, que s’ha trobat amb els resultats d’una nevada tardana. De nou, un gran ambient de muntanya ha presidit una prova, que mica en mica es va assentant en el calendari de curses de muntanya del Ripollès.

Un cop mes agrair al veïns i amics de Pardines la seva participació en la preparació i realització d’aquesta cursa, preludi de la gran festa de la muntanya que viurem a finals de juliol amb la celebració de les curses de l’esquella.

Adjuntem algunes fotos. Podeu trobar la informació complerta a la pàgina web de l’Esquella (www.esquella.com)

  

  

  

A Nació digital / Nació muntanya  trobareu les fotos de l’arribada al Puig Cerverís, fetes per Josep Mª Montaner

 

¬ Inici

 

L’Esquella de la Lluna (1ª edició)  (11 / febrer / 2017)

Quan es va posar en marxa el projecte de l’esquella ja es va pensar en organitzar una cursa d’hivern i una cursa d’estiu. La complexitat que comporta organitzar una cursa d’esquí havia fet que aquesta encara continués sent un projecte.

Aquest any, gracies a la col·laboració amb el Club Pirinenc de Queralbs, ha estat possible. El club de Queralbs va proposar a l’equip organitzador de l’esquella treballar junts per a recuperar l’antiga Cursa de la Lluna, consistent en una cursa d’esquí de muntanya entre Núria i el Puigmal en nit de Lluna plena. L’organització de l’esquella va acceptar la proposta i els dos equips es varen posar a treballar de forma conjunta, combinant experiències, per tal d’assolir aquest repte.

Amb la col·laboració de Vall de Núria, els Ajuntaments de Queralbs i Pardines, voluntaris, patrocinadors i mes de 70 participants el somni del Club Pirinenc de Queralbs i del Centre Alpí Vall del Segadell es va fer realitat el passat dissabte 11 de febrer. L’Esquella de la Lluna es un fet i les esperances són que es vagi assentant dins del calendari d’hivern.

Hi havia Lluna plena, però no es va poder veure. El núvols la varen tapar, però varen deixar una nevada que va fer que tots el participants poguessin gaudir d’una esquiada espectacular. Pels comentaris rebuts per part de participants i acompanyants, es pot considerar que la 1ª edició va ser un èxit i anima força als organitzadors a repetir-ho en noves edicions.

Adjuntem algunes fotos de la Vall de Núria. Podeu trobar la informació complerta a la pàgina web de l’Esquella (www.esquella.com)

  

      

  

 

¬ Inici

 

 

Nova Junta Gestora del CAVS  (14 / gener / 2017)

Els anys en actiu que portava la Junta Gestora del CAVS i els canvis en els requeriments de gestió que ha comportat l’organització de curses de muntanya, per part de l’esquella, han fet aconsellable renovar els principals càrrecs de la Junta, així com la incorporació de nous vocals que ajudessin a millorar i agilitzar les tasques tradicionals i les derivades dels nous requeriments.

Així s’ha presentat a l’Assemblea general de socis del CAVS, convocada pel 14 de gener de 2017. L’Assemblea ha acceptat la renovació de la Junta, aprovant la única candidatura presentada. Aquesta candidatura està encapçalada pels càrrecs següents:

President del CAVS: Esteve Desel

Vicepresident i relacions institucionals: Manel Desel

Secretari del CAVS: Jordi Rota

Tresorer del CAVS i Director de l’esquella: Miquel Perez

Secretari i Tresorer de l’àrea d’Excursionisme: Josep Sellarés

8 vocals completen la junta, amb l’objectiu de mantenir les activitats de muntanya i socials, que ve desenvolupant el centre a des de la seva fundació, i de continuar consolidant l’organització de curses de muntanya amb la marca l’esquella.

¬ Inici

 

 

Carnets FEEC 2017  (11 / desembre / 2016)

Ja disposem de les taules de modalitats i preus de les llicències de la FEEC pel 2017, podeu consultar-les a l’apartat de Socis

¬ Inici